Stöd oss

Bli medlem

För att bli medlem i nätverket gör du en inbetalning på 50 kr (eller mer) på vårt PlusGiro 27 63 64-7 och skriver ditt namn ihop med texten ”Medlemsavgift”. Medlemskapet gäller i ett år.

Bli månadsgivare

Göteborgsgruppen av Ingen Människa är Illegal har autogiro, genom vilket du varje månad kan ge ett stort eller litet bidrag. Det är enkelt och smidigt och du ger så mycket du vill utan att behöva tänka på det. Ladda hem blanketten, fyll i den och skicka till:

Ingen människa är illegal
c/o Syndikalistiskt forum
Linnégatan 21, vån 3
413 04 Göteborg

Skänk pengar via PlusGiro

Vill du ge en enstaka summa går det bra att sätta in pengar på vårt PlusGiro-konto: 27 63 64-7

Bidra med annat än pengar

Har du ett rum ledigt? Ett kort på kollektivtrafiken som inte gått ut fast du ska åka från stan? Vet du något ställe där det går att hämta gratis mat? Har du kunskaper du vill dela med dig av? Kontakta [email protected]

Engagera dig i en arbetsgrupp

IMäIs praktiska arbete sker i de olika arbetsgrupperna, tveka inte att ta kontakt med någon av dem om du vill börja engagera dig. Det finns alltid stora och små uppgifter som behöver göras.

Häng med när det händer något!

Ingen människa är illegal annordnar manifestationer för att uppmärksamma papperslösas situation, sätter sig i vägen vid avvisningar och demonstrerar för alla människors lika rättigheter.

Anslut dig till IMäI Göteborgs maillista genom att skicka ett mail till [email protected].