Meny Språk 

Stöd oss

Swisha ett bidrag

Stöd vårt arbete genom att swisha valfri summa till: 123 395 6620

Bli medlem

För att bli medlem i nätverket gör du inbetalning på minst 50 kr till vårt plusgiro 27 63 64- 7 eller swishar till 123 395 6620.

Ange ditt namn samt ”Medlemsavgift”. Medlemskapet gäller i ett år.

Bli månadsgivare

Göteborgsgruppen av Ingen Människa är Illegal har autogiro, genom vilket du varje månad kan ge ett stort eller litet bidrag. Det är enkelt och smidigt och du ger så mycket du vill utan att behöva tänka på det.

Följ länken nedan för att fylla i ett elektroniskt medgivande. Du fyller i blanketten och godkänner sedan med Bank-ID:

Elektronisk autogiroanmälan

Ett annat alternativ är att anmäla sig via sin internetbank, gå då tillväga på följande sätt:

Logga in på din internetbank och sök dig fram till ”Autogiro”, finns oftast under Betalningar/Överföringar Välj ”Lägg till företag” Sök efter ”ingen människa är illegal” och välj därefter ”Ingen människa är illegal – Göteborg” Följ instruktionerna för att ansluta. Där du ombeds att uppge betalar- eller kundnummer så ska det bestå av ditt 10-siffriga personnummer utan bindestreck. Skicka därefter ett mail till [email protected]. Skriv att du vill bli autogirogivare, samt vilken summa per månad du vill skänka.

Det går även bra att fylla i en pappersblankett och posta till oss:

Ingen människa är illegal
c/o Syndikalistiskt forum
Linnégatan 21
41304 Göteborg

Autogiroblankett Göteborg Ladda ner

Genom att anmäla dig som autogirogivare samtycker du till att vi sparar dina uppgifter så länge du använder tjänsten. Uppgifterna kommer inte att användas i något annat syfte och de tas bort från våra register om du avslutar tjänsten.

Skänk pengar via PlusGiro

Vill du ge en enstaka summa går det bra att sätta in pengar på vårt PlusGiro-konto: 27 63 64-7

Bidra med annat än pengar

Har du ett rum ledigt? Ett kort på kollektivtrafiken som inte gått ut fast du ska åka från stan? Vet du något ställe där det går att hämta gratis mat? Har du kunskaper du vill dela med dig av?
Kontakta [email protected]

Engagera dig i en arbetsgrupp

IMäIs praktiska arbete sker i de olika arbetsgrupperna, tveka inte att ta kontakt med någon av dem om du vill börja engagera dig. Det finns alltid stora och små uppgifter som behöver göras.

Häng med när det händer något!

Ingen människa är illegal annordnar manifestationer för att uppmärksamma papperslösas situation, sätter sig i vägen vid avvisningar och demonstrerar för alla människors lika rättigheter.

Anslut dig till IMäI Göteborgs maillista genom att skicka ett mail till [email protected].