Meny Språk 

Stöd oss

Tack!

Vi är ständigt i behov av nya boenden och personer som vill ge pengar för att möjliggöra ett drägligt liv för de papperslösa som vi har kontakt med. Har du möjlighet att hjälpa till?

Skänk pengar

Ge ett bidrag till vårt pg-konto: 64 93 20-9

Eller skicka till vårt Swishnummer: 123 068 18 66.
(Mottagare Ingen Illegal Umeå.)

4 gåvobevis

Gåvobevis

Den bästa presenten är ett gåvobevis från ingen människa är illegal! Genom att köpa ett gåvobevis bidrar du till nätverkets viktiga arbete med att stötta flyktingar, och som bonus får du ett vackert kort att ge bort till någon du tycker riktigt mycket om!

Korten finns att köpa på tisdagsbuffén på Klossen, Ålidhem. Om du vill köpa ett kort men inte har möjlighet att komma till Klossen, hör av dig så löser vi det!

Boende

Vi letar hela tiden efter boenden. Vi behöver stabila lösningar för att kunna erbjuda hjälp till dem som behöver det mest.

Hör av dej via vår Facebooksida eller till [email protected] så berättar vi mer om hur det går till!

Du kan vara trygg i att vi är ett nätverk som kan garantera att hyran betalas i tid varje månad. Och du kan erbjuda en oersättlig trygghet till en familj eller person som tvingas gömma sej från tvångsutvisning.

(När du kontaktar oss om bostad, skriv inget om vem som ordnar eller var den finns. Det är viktigt för personernas säkerhet att det inte är uppenbart var de bor. Tack på förhand!)

Sprid minnesregeln vidare:

Vill du hyra ut din lägenhet?
Kolla med IMäI först!