Trollhättan

Ingen Människa är Illegal Trollhättan / Vänersborg hjälper papperslösa – och vi behöver din hjälp!

Det är fler gömda som behöver vårt stöd. Våra resurser börjar sina, och vi behöver din hjälp! Vårt Plus- och bankgironummer måste bli känt, fler behöver ge en gåva till Ingen Människa Är illegal. Som det är nu tvingas vi säga nej till familjer som hör av sig till oss för att få pengar till hyra, till mat, till blöjor och välling.

Men, pengar är inte allt. Vi måste alltid komma ihåg att det är systemet med den nuvarande svenska asylpolitiken som vi måste ändra på. Vi är inte i första hand ute efter dina pengar. Vi är ute efter ditt engagemang och din känsla av att ”nu har det gått för långt”. Ingen Illegals arbete är så mycket mer än att samla in pengar.

Kontakta oss och börja kämpa för att påverka den partipolitiska dagordningen, dela ut bröd till människor utan mat, följ med en person med tandvärk till tandläkaren, håll en föreläsning på en skola. Skriv ett mail till dina fastrar och fråga vad de gör av sin sommarstuga som står tom. Spela pingis med barn som behöver glömma att de är papperslösa, baka till ett medlemsmöte, ordna en loppis eller en stödfest. Gå på ett introduktionskafé och medlemsmöte.

Peppa dina kamrater att orka ta diskussionen på jobbet, i klassrummet, på bussen, i omklädningsrummet, på familjesemestern – alltid när någon hävdar det motsatta till det som du vet – att ingen människa är illegal.