Kafé Illegal i januari och februari

Välkommen till Kafé Illegal, en introduktionsträff som anordnas en gång i månaden av nätverket Ingen Människa är Illegal. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.

 

Festival Illegal 2017

För tredje året i rad bjuder nätverket Ingen Människa är Illegal Göteborg till en politisk festival under vecka 45. Festivalen kommer att innehålla föreläsningar, panelsamtal, utställningar, filmvisningar – allt under temat HOPP.

 

Kontaktpersonsutbildning IMÄI Göteborg Inställd

Kontaktpersonsutbildningen den 15 oktober är tyvärr inställd.

Höstens Kafé Illegal för IMäI Göteborg

Välkommen till Kafé Illegal, en introduktionsträff som anordnas en gång i månaden av nätverket Ingen Människa är Illegal. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.

 

Uppstartsmöte för IMÄI Göteborg hösten 2017

Välkomna på uppstartsmöte för Ingen människa är illegal Göteborg!

 

Tisdagen 12/9 klockan 17.30 välkomnar vi till kick off av hösten och hoppas att både nya och gamla medlemmar kommer!

 

Alla ni som funderar på vad nätverket Ingen människa är illegal är, hur vi kämpar för att förbättra svensk

Kafé Illegal - Introduktionsmöte för IMäI Göteborg

Välkommen till kafé illegal, en introduktionsträff som anordnas en gång i månaden av nätverket Ingen Människa är Illegal. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.

 

Kafé Illegal & årsmöte IMÄI Gbg

Välkommen till Kafé illegal och årsmöte för Ingen människa är illegal Göteborg!

 

Kafé Illegal är en introduktionsträff för de nyfikna och intresserade, som anordnas en gång i månaden av nätverket Ingen Människa är Illegal-Göteborg. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.

 

Kick-off 2017

2017 är här och nu river vi igång Ingen Illegal-året med ett kick off möte. 14 februari är datumet du ska skriva in i kalendern och sprida vidare till alla som redan är, eller vill bli, aktiva i nätverket. Vi behöver bli flera! Vi behöver alla som redan är aktiva och vi behöver påfyllning i alla våra arbetsgrupper!

Klubb Illegal

Efter ett fantastiskt fjolår med Klubb Illegal - artister som Silversystrar, BIM, Psykofant och Shitkid - är det dags inviga 2017 med nätverket Ingen Människa är Illegals kanske största bokning någonsin (?): KITOK!

 

Swing Illegal

Swing är jazzmusik som är strålande att dansa Lindy hop till! Och lindy hop är en dans som började dansas i Harlem, USA på 1920-1930-talet. Den 10:onde december bjuder SWING ILLEGAL på en oförglömlig kväll i swingens tecken på Frilagret! Varmt välkomna!

 

✶ Alla pengar går oavkortat till Ingen Människa är Illegal ✶