En fröjdefull jul?

Många förknippar julen med ledighet, frid och fröjd men för de familjer och personer vi i nätverket Ingen Människa Är Illegal stöttar blir julen ingen extra fröjdefull tid. De har ofta svårt med mat för dagen, lever i tillfälliga boende och en ständig ovisshet om hur livet ska bli för dem. Julklappar och julbord är långt borta och ofta är det enda de önskar sig ett uppehållstillstånd så att livet kan börja på riktigt.

Vi önskar att julen ska vara en härlig tid för alla. En tid för att vara med vänner och familj och för ett kort ögonblick kunna stanna upp och känna julkänsla och glädje. Det önskar vi också för de personer som lever utan papper i Göteborg och runtom i Sverige.

Vill du vara med och göra detta möjligt? Swisha gärna en gåva till 123 395 66 20 och skriv JUL i meddelandefältet, eller sätt in en gåva på vårt plusgiro 27 63 64-7 Bättre julklapp kan du inte hitta!

Pengarna går oavkortat till papperslösa barnfamiljer och täcker basbehov som mat, tak över huvudet och andra vardagsutgifter.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1132999783532007