Årsmöte IMÄI Göteborg

Välkommen till årsmöte för Ingen Människa är Illegal Göteborg!

 

Årsmötet är öppet för alla. Observera dock att för rösträtt på årsmötet behöver du ha betalt medlemsavgiften på 50 kronor till vårt plusgirokonto: 27 63 64-7

 

Möteslokal är Hjällbo Kyrka, Angered kl 14.00.

 

Väl mött!

Vi behöver din hjälp

Det är kärva tider för papperslösa.

Det är kalla tider.

 

Kylan gör det svårt att sova ute, i trappuppgångar och liknade platser som många vi har kontakt med brukar hålla till på.

Att leta burkar, driva runt på stan innan en släpps in till det garage, tillfälliga soffplats eller källare är också extra svårt just nu.

 

Välkommen till vårens Kafé Illegal

Välkommen till Kafé Illegal, en introduktionsträff som anordnas av nätverket Ingen Människa är Illegal. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.

 

På introduktionsträffarna går vi kort igenom det svenska asylsystemet, berättar om vårt vardagliga arbete med papperslösa och pratar svensk flyktingpolitik.

Ang IMÄI Göteborgs HBTQ-grupp

Stort tack till alla som stödjer oss ekonomiskt, alla våra insamlade medel går som vanligt oavkortat till papperslösa!

Det händer dock då och då att vi får in pengar speciellt riktade till HBTQ-gruppen. Observera att denna grupp numera inte är aktiv!

 

Kafé Illegal i januari och februari

Välkommen till Kafé Illegal, en introduktionsträff som anordnas en gång i månaden av nätverket Ingen Människa är Illegal. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.

 

Festival Illegal 2017

För tredje året i rad bjuder nätverket Ingen Människa är Illegal Göteborg till en politisk festival under vecka 45. Festivalen kommer att innehålla föreläsningar, panelsamtal, utställningar, filmvisningar – allt under temat HOPP.

 

Kontaktpersonsutbildning IMÄI Göteborg Inställd

Kontaktpersonsutbildningen den 15 oktober är tyvärr inställd.

Höstens Kafé Illegal för IMäI Göteborg

Välkommen till Kafé Illegal, en introduktionsträff som anordnas en gång i månaden av nätverket Ingen Människa är Illegal. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.

 

Uppstartsmöte för IMÄI Göteborg hösten 2017

Välkomna på uppstartsmöte för Ingen människa är illegal Göteborg!

 

Tisdagen 12/9 klockan 17.30 välkomnar vi till kick off av hösten och hoppas att både nya och gamla medlemmar kommer!

 

Alla ni som funderar på vad nätverket Ingen människa är illegal är, hur vi kämpar för att förbättra svensk

Kafé Illegal - Introduktionsmöte för IMäI Göteborg

Välkommen till kafé illegal, en introduktionsträff som anordnas en gång i månaden av nätverket Ingen Människa är Illegal. Träffarna är öppna för alla som vill engagera sig i nätverket eller bara veta mer om asylpolitik.